Wie zijn wij?


Wij zijn Frans en Helma Extra, de 4e generatie van Bakkerij Extra, gevestigd in Schinnen sinds 1909.

Frans groeide op in het familiebedrijf en volgde een opleiding tot brood- en banketbakker. Als kleine jongen was hij altijd in de bakkerij te vinden, waar zijn grootvader, vader en ooms hem de kneepjes van het vak leerden.

Helma heeft met haar achtergrond als voedingsdeskundige een bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van nieuwe producten.

Bakkerij Extra is een echt familiebedrijf. Het hele gezin helpt mee in het bedrijf. Onze dochter Maxime gaat als 5e generatie de gekoesterde familietraditie voortzetten.

 

In onze bakkerij wordt iedere dag vers gebakken. De geur van verse broodjes en brood komt je tegenmoet en de vlaaien gaan rechtstreeks, warm uit blik de toonbank in. 

 

We maken zoveel mogelijk gebruik van lokale producten, omdat we willen weten waar onze grondstoffen vandaan komen.

 

Tijdens ons 100-jarig bestaan in 2009 kregen wij het predicaat bij Koninklijke beschikking 'Hofleverancier' overhandigd. Dit predicaat staat voor kwaliteit en geeft aan dat onze bakkerij een begrip is in de regio.

 

 

Familietraditie

Bij Koninklijke beschikking 'Hofleverancier'